Siirry sisältöön

Hae meille töihin

1.1.2022 voimaan astuneen tartuntalain 48 pykälän vuoksi meillä voi työskennellä ainoastaan henkilöt, joilla on koronasuoja.

Koronasuojan kriteerit

Monipuoliset keikkatyöt hoiva-alan osaajille

 

Työllistämme henkilöstöä laajasti, aina viimeisen vuoden opiskelijoista alan kokeneisiin osaajiin. Haluamme antaa hoitajillemme mahdollisuuden kehittää uraansa ja kerätä työkokemusta jo heti uransa alussa.

Työntekijöiltä odotamme ammattitaitoista asennetta, omatoimisuutta sekä joustavaa suhtautumista työtä kohtaan. Iloinen mieli, sosiaalisuus ja hoitotyöstä nauttiminen välittyy näin sekä asiakkaille että koko työyhteisölle.

Keikkatyö antaa sinulle mahdollisuuden päättää itse, milloin ja missä työtä teet

Voit itse valita, teetkö kerralla yksittäisiä vuoroja vai haluatko sopia pidemmän, useamman kuukauden mittaisen työkeikan. Töitä on tarjolla aamu-, ilta ja yövuoroihin.

Työ sijoittuu muun muassa palvelukoteihin, lastensuojelun pariin, sairaaloihin ja kotihoitoon. Palvelukodeissa on tarjolla erilaisia työtehtäviä mielenterveyspotilaiden, ikäihmisten, kehitysvammaisten ja vammautuneiden yksiköissä. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä.

Työnkuva on monipuolinen, ja siihen sisältyy mm. perushoivaa, liikkumisen avustamista, lääkehuoltoa, pukeutumisavustusta ja esimerkiksi PEG-letkuruokintaa.

Palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden mukaan sekä sen mukaan, onko lähihoitajalla lääkeluvat suoritettuna.

Lääkeluvat on mahdollista suorittaa kauttamme ilmaiseksi.

Palkkaus meillä on

  • lähihoitajalle (lääkeluvaton) 16,32 €/h
  • lähihoitajalle (lääkeluvallinen) alk. 18,36 €/h
  • sairaanhoitajalle alk. 23,46 €/h

Opiskelijat ketkä ovat suorittaneet 2/3 opinnoistaan.

  • lähihoitajaopiskelija (väh. 120 op) 16,32 €/h
  • lääkeluvallinen sairaanhoitajaopiskelija (väh. 140 op) 20,40 €/h

+ 9% lomakorvaus + vuorokohtaiset lisät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

 

Jos olet kuvaukseen sopiva, joustava ja omatoiminen hoiva-alan osaaja, täytä työnhakulomake tai jätä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: haastattelut@hyvanhoidonpalvelut.fi