Siirry sisältöön

Hae meille töihin

Monipuoliset keikkatyöt hoiva-alan osaajille

Työllistämme henkilöstöä laajasti, haluamme antaa hoitajillemme mahdollisuuden kehittää uraansa ja kerätä työkokemusta jo heti uransa alussa.

Työntekijöiltä odotamme ammattitaitoista asennetta, omatoimisuutta sekä joustavaa suhtautumista työtä kohtaan. Iloinen mieli, sosiaalisuus ja hoitotyöstä nauttiminen välittyy näin sekä asiakkaille että koko työyhteisölle. Hoitajilta vaaditaan sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Keikkatyö antaa sinulle mahdollisuuden päättää itse, milloin ja missä työtä teet

Voit itse valita, teetkö kerralla yksittäisiä vuoroja vai haluatko sopia pidemmän, useamman kuukauden mittaisen sijaisuuden. Töitä on tarjolla aamu-, ilta ja yövuoroihin.

Työ sijoittuu muun muassa palvelukoteihin, lastensuojelun pariin, sairaaloihin ja kotihoitoon. Palvelukodeissa on tarjolla erilaisia työtehtäviä mielenterveyspotilaiden, ikäihmisten, kehitysvammaisten ja vammautuneiden yksiköissä. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä.

Työnkuva on monipuolinen, ja siihen sisältyy mm. perushoivaa, liikkumisen avustamista, lääkehuoltoa, pukeutumisavustusta ja esimerkiksi PEG-letkuruokintaa.

Palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden mukaan sekä sen mukaan, onko lähihoitajalla lääkeluvat suoritettuna.
Määräaikaiseen sijaisuuteen palkatut työntekijät saavat lääkeluvat maksutta kauttamme. Muulloin lääkeluvat ovat maksullisia.

Meillä voi työskennellä sairaanhoitajaopiskelijana kun olet suorittanut vähintään 80 op (silloin voit tehdä lähihoitajan vuoroja) ja kun olet suorittanut vähintään 140 op (silloin voit tehdä sairaanhoitajan vuoroja). Palkkaus määräytyy vuoron sekä lääkelupien mukaan.

Jos olet kuvaukseen sopiva, joustava ja omatoiminen hoiva-alan osaaja, niin täytä työnhakulomake!