Siirry sisältöön

Usein kysyttyä

Palkanmaksupäivät määräytyvät tehtyjen työvuorojen mukaan. Palkka maksetaan kerran kuukaudessa, neljän viikon maksuajalla.

Maksamme 50 %:n palkan sairasloman ajalta, kun olet työskennellyt meillä kolmen (3) kuukauden ajan. Tämä kolme kuukautta lasketaan ensimmäisestä toteutuneesta työvuorosta eteenpäin.

Pääsääntöisesti haemme joukkoomme valmistuneita hoitajia ja viimeisen vuoden opiskelijoita. Satunnaisesti meillä on yksiköitä, joissa voi työskennellä ilman koulutusta.

Käytämme tähän tarkoitukseen sovellusta nimeltä Telegram. Sieltä löytyvät keikkaryhmät, jonne avoimet vuorot päivitetään joka päivä klo 7–22.

Tämä onnistuu meidän kauttamme. Sairaanhoitajamme ottaa vastaan myös käytännön näytöt.

Kyllä, voit laskuttaa oman yrityksen kautta.

Kevytyrittäjänä toimit palkansaajan roolissa, jossa palkanmaksu tapahtuu laskutuspalvelun kautta.

Näin sinun on helppo työllistää itsesi ja ansaita lisätuloja, ilman y-tunnusta tai toiminimeä. Kevytyrittäjänä maksat YEL-vakuutusta, joka kerryttää eläkettäsi.

YEL-vakuutus on lakisääteinen, kaikille 18–67-vuotiaille, joiden yritystoiminnasta saama työtulo on vähintään 8 063,57 euroa (2021) kuluvan vuoden aikana. Työttömyysturvalain mukainen alaraja on 13 247,00 euroa (2021). Jos yrittäjätoimintasi on niin pienimuotoista, että YEL-työtulosi jää alle vähimmäisrajan, voit ottaa vapaaehtoisen YEL-vakuutuksen. Jos tulosi ovat vuositasolla 8067,57–20 000 euroa, yrityksemme maksaa puolet sinun YEL-vakuutuksestasi.

Ensimmäisen kerran yrittäjätoiminnan aloittava yrittäjä saa 22% alennuksen YEL-vakuutusmaksuun ensimmäisen neljän vuoden ajan.

HHP on vakuuttanut kaikki työntekijänsä tapaturma-, vastuu-, ryhmähenki- ja potilasvahinkovakuutuksella.

Kyllä, voit tehdä töitä toisen tai useamman yrityksen kautta.

Lähihoitajaopiskelija, jonka opinnoista on 2/3 suoritettu, voi toimia yrityksessämme hoiva-avustajana sekä tehdä lähihoitajan töitä osittain. Joissain tapauksissa hoiva-avustajaksi voidaan myös palkata ihmisiä, joilla on hoitoalasta kokemusta mutta ei varsinaista hoitoalan koulutusta.

Kyllä, voit työskennellä myös opiskelijana, eläkkeellä, äitiyslomalla tai isyyslomalla.

Pääasiassa rokotukset annetaan julkisessa terveydenhuollossa. Rokotustarpeen arvioimiseksi on hyvä kääntyä sairaanhoitajan puoleen.

Opinnoissa suoritetut lääkeluvat eivät käy. Meillä käyvät LoVe-luvat. Näyttöjen luvat sairaanhoitaja arvioi todistusten perusteella.