Siirry sisältöön

Yrityksestä

”Olen aina kunnioittanut kollegoitani ja työtä, jota teemme”

Hyvän Hoidon Palveluiden syntyminen oli monien sattumien onnellinen summa. Yrityksen perustaja Juuso Hoviaro työskenteli toisen hoiva-alan yrityksen johtotehtävissä, ja yrityksen ideologia ei täysin kohdannut hänen kanssaan, joten hän ajatteli kokeilla kepillä jäätä ja perustaa yrityksen, joka oli alusta alkaen Hoviaron omaa kädenjälkeä sekä edusti hänen arvomaailmaansa.

Tärkeää oli luottamus, kunnioitus ja avoimuus yrityksen toimitusjohtajan ja työntekijöiden välillä. ”Olen aina kunnioittanut kollegoitani ja työtä, jota teemme.” Hoviaro halusi kerätä ympärille joukon alan parhaita ammattilaisia, ja valloittaa koko Suomen. Näin syntyi Hyvän Hoidon Palvelut Oy vuonna 2019.

”Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa”- toimi tässäkin asiassa. Hoviaro ymmärsi alusta asti sen, että kun kohtelee työntekijöitä kuin haluaisi itseään kohdeltavan, nopeasti kelkkaan liittyi mukaan hoitajia, jotka jakoivat saman arvomaailman. Satoja rautaisia ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia, jotka varmistavat sen, että työnjälki on parasta mahdollista, asiakkaita hoidetaan kunnioituksella ja arvostuksella sekä työtä tehdään sydämellä, unohtamatta varsin kohtuullista korvausta ”menetetystä vapaa-ajasta”.

Työntekijöiden ammattitaito on tärkeää, onhan se käyntikortti työelämässä. Hoviaro tunnistettiin siitä, että pidetään se mitä luvataan ja kunnioitetaan toinen toisiamme niin asiakkaina kuin työntekijöinä.

Ideologia saattaa kuulostaa olevan 80-luvulta, mutta se on myös sitä. Haluttiin saada hyviä, pitkäkestoisia ja tasaisia asiakkuuksia. Samalla tahdilla haluttiin palkata hoitajia, jotka oikeasti ymmärtävät palvelun päälle. Paluu ajatusmaailmassa ihan ruohonjuuritasolle, ja sieltä kasvaminen ylöspäin on ollut se, joka on opettanut meille tietä tämän menestymisen rinnalla.