Siirry sisältöön

Asiakkaille

Meiltä saat osaavaa henkilökuntaa akuuttipuutoksiin sekä sijaisuuksiin

Tavoitetila asiakkaillamme on saada omaa vakinaista henkilöstöä, mutta me olemme apuna, jos tulee akuutteja puutoksia oman henkilöstön puitteissa.

Yhdessä varmistamme, että tarpeet täyttyvät ajallaan ja laadukkaasti. Meillä hoidetaan kaikki aina työntekijän rekrytoimisesta palkanmaksuun asti, joka säästää aikaa omassa työssänne.

Yrityksemme henkilöstövuokrauskohteita ympäri Suomea ovat mm. kotihoito, ryhmäkodit, vanhainkodit ja sairaalat.

Olemme luotettava kumppani muuttuviin henkilöstövaihteluihin. Asiakasyritysten tarpeiden ja toiveiden toteuttaminen ovat toimintamme perusajatuksia.

Henkilöstöömme kuuluu mm. hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, lastenhoitajia, sosionomeja ja lääkäreitä. Lääkeluvallisilla hoitajillamme on voimassa olevat LOVe LOP lääkeluvat (Teoria, laskut, PKV). Vaadimme henkilöstöltämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja etsimme asiakkaalle aina heidän vaatimuksensa täyttäneen henkilön.

Työntekijämme ovat motivoituneita, mikä näkyy esimerkiksi työvuorojen toteutumisprosentissa, joka on parhaimmilla alueilla jopa 95%.

Meillä on aluekohtaiset esihenkilöt, jolta yksikkönne saavat tilattua työvuorot sähköpostitse tai muulla helpoksi kokemallanne tavalla. Meidät tavoittaa vuoden jokaisena päivänä: arkisin 6:30-17. Viikonloppuisin sekä pyhinä 6:30-9.

Näin helpotamme kaikkien työskentelyä – olemme askeleen edellä ja osaamme varautua mahdollisiin tuleviin ongelmiin. Myös ongelmien ratkaisu ja paluu takaisin normaaliin tapahtuu nopeammin.

Olemme mielellämme myös apuna, jos asiakkaillemme tulee tarve kehittää jokin uusi palvelu tai yksikkö.

Sopimuksemme ei velvoita mihinkään tiettyyn tilausmäärään, laskutamme ainoastaan toteutuneista tunneista.

Oletko vailla tekijää? Ota yhteyttä Lauraan!

Aluepäällikkö muu Suomi / Myynti
Laura Moilanen

050 522 0056
laura.moilanen@hyvanhoidonpalvelut.fi

Voit vaihtoehtoisesti jättää myös yhteydenottolomakkeen!

Sosiaali- ja Terveysalan toimijoille tilauslomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteistyössä