Siirry sisältöön

Yritys

”Olen aina kunnioittanut kollegoitani ja työtä, jota teemme”

Hyvän Hoidon Palveluiden syntyminen oli monien sattumien onnellinen summa. Työskentelin toisen hoiva-alan yrityksen johtotehtävissä ja yrityksen ideologia ei täysin kohdannut omani kanssa, joten ajattelin kokeilla kepillä jäätä, ja perustaa yrityksen, joka oli alusta alkaen omaa kädenjälkeäni, ja edustaisi omaa arvomaailmaani.

Minulle tärkeää on aina ollut luottamus, kunnioitus ja avoimuus yrityksen toimitusjohtajan ja työntekijöiden välillä. Olen aina kunnioittanut kollegoitani ja työtä, jota teemme. Halusin kerätä ympärille joukon alan parhaita ammattilaisia, ja valloittaa koko Suomen. Näin syntyi Hyvän Hoidon Palvelut Oy vuonna 2019.

”Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa”- toimii tässäkin asiassa. Olen alusta asti ymmärtänyt sen, että kun kohtelen työntekijöitäni kuin haluaisin itseäni kohdeltavan, nopeasti minun kelkkaani liittyi mukaan hoitajia, jotka jakavat kanssani saman arvomaailman. Satoja rautaisia ammattilaisia, ja tulevaisuuden osaajia, jotka varmistavat sen, että työnjälki on parasta mahdollista, asiakkaita hoidetaan kunnioituksella ja arvostuksella, ja työtä tehdään sydämellä, unohtamatta varsin kohtuullista korvausta ”menetetystä vapaa-ajasta”.

Työntekijöideni ammattitaito on minulle tärkeää, onhan se käyntikorttini työelämässä. Haluan, että minut tunnistetaan siitä, että pidetään, se mitä luvataan, ja kunnioitetaan toinen toisiamme niin asiakkaina kuin työntekijöinä.

Ideologiani saattaa kuulostaa olevan 80-luvulta, mutta se on myös sitä. Haluan saada hyviä, pitkäkestoisia ja tasaisia asiakkuuksia. Samalla tahdilla haluan palkata hoitajia, jotka oikeasti ymmärtävät palvelun päälle. Paluu ajatusmaailmassa ihan ruohonjuuritasolle, ja sieltä kasvaminen ylöspäin on ollut se, joka on opettanut meille tietä tämän menestymisen rinnalla.

Tänä päivänä meillä on n. 2000 vuokratyöntekijää ympäri suomen. Olemme kasvuvaiheessa, ja tässä suurena voimavarana on erittäin ammattitaitoinen tiimi, joka tukee yritykseni johtamista ja auttaa omalta osaltaan yrityksen eteenpäin viemistä.